چای از برگ گیاه کاملیا تهیه میشود. چای در سه رنگ سیاه، سبز و اولانگ وجود دارد. چای سبز به دلیل خواص درمانی که دارد، در جهان بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و به نظر می رسد محبوبیت آن در سال های اخیر بیشتر هم شده است. چینیها حدود 4000 سال پیش، از خواص چای سبز برای درمان انواع بیماریهایی مانند سردرد، خونریرزی، ناراحتیهای گوارشی و افسردگی استفاده میکردند.
چای سبز در آب و هوای گرم و در ارتفاعات 2100 متری از سطح دریا رشد میکند. چای، بعد از آب دومین نوشیدنی محبوب دنیاست؛ اما چای سیاه در ایران طرفدار بیشتری دارد. این در حالی است که چای سبز خواص به مراتب بیشتری دارد.
طبیعی است که مصرف چای سبز به تنهایی برای همه دلچسب نیست. به ویژه ما ایرانی ها علاقه داریم که از انواع شیرین کننده ها برای شیرین کردن چای سبز استفاده کنیم. از توت خشک گرفته تا قند و نبات و تا عسل طبیعی می توانند به عنوان شیرین کننده چای سبز شناخته شوند.
ویژگی مهم عسل طبیعی که باعث شده به عنوان بهترین شیرین کننده چای سبز محسوب شود این است که در کنار شیرین کردن این نوع نوشیدنی گرم، می تواند خواص چای سبز را نیز تکمیل کند.
در این مطلب به صورت خلاصه به معرفی خواص چای سبز به همراه عسل طبیعی می پردازیم. برخی از این خواص به عنوان خواص منحصربفرد چای سبز هستند و برخی دیگر نیز به دلیل اضافه شدن عسل طبیعی به چای سبز، تقویت شده اند. بد نیست برای انتخاب از بین انواع دمنوش ها، نگاهی هم به خواص چای سبز بیاندازید.