عسل مسعود®

عسل کوهستان های بی نظیر اقلیم چهارفصل ایران

۱۶ مطلب در تیر ۱۳۹۳ ثبت شده است

شکارچیان عسل در نپال... (The ancient art of honey hunting in Nepal)

کامل ترین مجموعه

و این بار عجیب تر از فرانسه و عسل های رنگی و فانتزیش می خواهم شما را به مرزها هند و نپال ببرم جایی که مردم بومی آن پشت در پشت در مناطق کوهستانی نپال کشوری که رشته کوههای هیمالیا در ان قرار دارد در شرایط خاصی زندگی و عمر میکنند، آنهم بیش از آنچه در فضای صنعتی شهرهای امروز مرسوم است.

ادامه مطلب...
۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰

بسیار عجیب ، عسل رنگی در شرق فرانسه ( colored honey)

برای اولین بار طیف جدیدی از رنگها در عسل دیده شد.

در مناطق شرقی فرانسه بنام کلمار (Colmar Eastern france) در روستایی بنام Ribeauville زنبورداران شاهد شان موم رنگی در داخل کندوهای خود بودند.

ادامه مطلب...
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰

نگاهی کوتاه بر نحوه تولید عسل توسط زنبور




 اسرار ساختمان و نحوه عمل آن با وجود پیشرفت های علمی هنوز بر زیست شناسان و دانشمندان دیگر پنهان مانده و فقط می دانند که :
زنبور عسل پس از مکیدن شیره گلها و گیاهان به وسیله خرطوم خویش آنرا به کیسه عسلی که در شکم است برده و پس از چند عمل شیمیایی شناخته و نا شناخته آنرا به مایعی خوشبو و خوش طعم ، شیرین ، مقوی ، نشاط آور و نیکو حضال تبدیل کرده و در سلولهای مومی شکل که از قبل ساخته است ذخیره می نماید .

برای تهیه یک کیلوگرم از این شهد گوارا زنبور ناگزیر است ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار بار شهد حمل کند وبرای فراهم نمودن آن ده میلیون گل را بازدید کرده و از آنها شهد ( انگبین ) تهیه نماید و مسافتی معادل هفت بار دور زمین پرواز کند . شهدی که بدین طریق فراهم می شود ۴۰ تا ۸۰ درصد آب است و زنبوران عسل باید میزان آب آنرا به ۱۸ الی ۲۰ درصد برسانند تا عسل آماده شده بدست آید . برای تغلیظ نمودن آن زنبوران عسل مجبور هستند شهدی را که روز به کندو حمل کرده و درون سلولهای شان ذخیره نموده اند شب هنگام مجددا از داخل شان ها مکیده و وارد کیسه عسلی خود می نمایند در آنجا کمی از آب آنرا جذب و موادی از قبیل هورمون ها و آنزیم ها به آن اضافه می نمایند و بعد داخل حجره ها می ریزند . این عمل توسط سایر زنبورها تکرار می شود و مقداری از آب آنهم در مجاورت هوای کندو که از بال زدن زنبورها ایجاد می شود تبخیر شده و در پایان مواد دیگری از قبیل اسید های آلی و مواد ضد عفونی کننده به آن اضافه می نمایند . عمل تغلیظ آنقدر ادامه می یابد تا عسل به غلظت طبیعی خود برسد ، آنگاه آنرا در داخل سلولها ذخیره می کنند و درب آنرا با موم می پوشانند بدین ترتیب عسل انبار شده می تواند برای مدت طولانی نگهداری شود . 


۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
ژل رویال (شاه انگبین ) و روشهای مصرف صحیح و دارویی

ژل رویال (شاه انگبین ) و روشهای مصرف صحیح و دارویی

تحقیقات دقیق بیشتری برای تعیین مقدار دقیق مصرف ژل رویال نیاز است .با توجه به نتایج تحقیقات برای رسیدن به نتایج مطلوب و علایم بهبود و رضایت بخش ،بازه ی مصرف تقریبا گسترده ای از ژل رویال را در روز پیش رو داریم که از مقدار 50-300 میلی گرم تا 6 گرم را نشان میدهد .

داده های اطلاعاتی در مورد چگونگی استفاده و مقدار مصرف ژل رویال بستگی به نویسنده و مولف آن دارد که غالبا یا شرکت ها و موسسات دارویی هستند یا زنبورداران سودجو یا کم در آمد.

و حال چگونگی مصرف و مقدار مصرف

ادامه مطلب...
۲۴ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰

زنبور درمانی و عسل درمانی

زنبوردرمانی یکی از شیوه های طبیعی درمان در جهان است که از سال های بسیار دور در میان مردم یونان و چین متداول بوده و امروزه نیز به دلیل گسترش عوارض جانبی و آثار سوء داروهای شیمیایی به عنوان یکی از شیوه های درمانی کم خطر و غیرتهاجمی در اروپا و کشورهای آمریکایی شناخته می شود. در این شیوه درمانی که در سال های اخیر در کشورمان، نیز رایج شده است، متخصصان زنبوردرمانی از زنبور و فرآورده ها و تولیدات آن مانند عسل، ژله رویال، گرده گل و موم برای درمان انواع بیماری ها استفاده می کنند. متخصصان زنبوردرمانی موفقیت این شیوه را در درمان بسیاری از بیماری ها از قبیل بیماری های سیستم عصبی، ام.اس، زونا، روماتیسم، آرتریت و افسردگی به اثبات رسانده اند. این شیوه بی شک یکی از راه های درمان طبیعی است که بیمار را از مصرف داروهای شیمیایی و شیوه های درمانی طب رایج بی نیاز می کند. برای آشنایی بیشتر با این شیوه درمانی با دکتر «بهنام کاویانی وحید» محقق و پژوهشگر زنبوردرمانی به گفت وگو نشستیم تا جزئیات بیشتری را در این زمینه به دست آوریم.

ادامه مطلب...
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰